TLD Express: personenvervoer en luchthavenvervoer in alle comfort (Roosdaal, regio Aalst en Ninove)

Personenvervoer voor elke gelegenheid

 

Zoekt u vervoer voor een avondje uit in Aalst? Een taxi voor een diner of een feest in Ninove? Kies voor comfortabel vervoer met TLD Express!

 

Onze vriendelijke en professionele chauffeurs brengen u vlot op uw bestemming. Neem plaats in onze perfect uitgeruste wagen en geniet van een zorgeloze rit. U bent in geen tijd waar u moet zijn, zonder verkeers- of parkeerstress.

 

Ons team staat 24 uur op 24 uur, 7 dagen op 7 klaar om uw vervoer te verzorgen. Al meer dan 25 jaar brengen we onze klanten tevreden heen én terug. Personenvervoer nodig? Bel ons nu!

 

 

Luchthavenvervoer voor een ontspannen start van uw vakantie

 

 

Vertrekt u binnenkort op reis? TLD Express zorgt ervoor dat u mooi op tijd aankomt op de luchthaven én dat u zich niet blauw betaalt aan parking voor uw wagen! Onze chauffeurs brengen u snel én veilig naar het vliegveld.

 

 

We pikken u op het afgesproken tijdstip op. Onze medewerker helpt u met de glimlach bij het in- en uitladen van uw koffer. En we garanderen een tijdige aankomst, zodat u alle tijd hebt om in te checken.

 

 

Luchthavenvervoer nodig in Ninove of Aalst? Bel ons nu!

 

Pendeldienst, bedrijfsvervoer en shuttledienst

 

De professionele vervoersservice van TLD Express is niet alleen beschikbaar voor privépersonen. Ook bedrijven en evenementenbureaus kunnen een beroep doen op onze chauffeurs.

 

Op uw vraag organiseren we een shuttledienst of pendeldienst voor uw event. Grote receptie gepland of een festival in het verschiet? Kies voor TLD Express als u uw gasten in stijl wilt vervoeren.

 

Ook ondernemingen die zakenpartners of directieleden willen oppikken op de luchthaven – of in stijl willen vervoeren naar een seminarie of restaurant – genieten van onze vlotte aanpak. Betaalbare prijzen, comfortabele wagens én heldere afspraken? Daarvoor moet u bij TLD Express zijn.

 

Bel of mail ons nu!

 

TLD Express is actief in de regio rond Ninove, Aalst, Asse, Ternat, Zellik, Anderlecht, Vorst, Sint-Pieters-Leeuw en Dilbeek.