TLD Express in Roosdaal: express- en koerierdienst regio Aalst & Ninove

Nationale en internationale express- en koerierdiensten

TLD Express in Roosdaal heeft alles in huis om uw expres- en koerierdiensten razendsnel en efficiënt te volbrengen. Hiervoor beschikken we over een uitgebreide vloot met voertuigen. Onze professionele chauffeurs vervoeren uw nationaal en internationaal transport in een mum van tijd, ook als dit last-minute is. Dit 7 dagen op 7 en 24 uur op 24! Ook voor luchthavenvervoer en een privé chauffeur in de regio van Aalst en Ninove bent u bij ons aan het juiste adres!  

 

U bent op zoek naar een koerier voor een vaste transportopdracht …

Voor een vast en regelmatig parcours hebben wij de geknipte oplossing voor u klaar. Dagritten, avondritten of nachtritten zijn hierbij geen enkel probleem. We werken met onze koeriers aan een dagforfait per uur of afhankelijk van uw project voor het vervoer van uw colli of voor palletvervoer.

 

U wenst een professionele servicepartner voor uw dringende zendingen …

Een dringende verzending naar een klant voor de boeg, maar niet de juiste mensen, het juiste materiaal of de juiste timing voorhanden? Wij snellen u te hulp als betrouwbare servicepartner met uitstekende exrpessdienst. We leveren uw transport in kruissnelheid af op ieder gewenst adres, nationaal of internationaal. U belt, wij vertrekken!

 

U hebt nood aan een custom-made transport

Specifieke expresdiensten vergen een specifieke aanpak. Denk maar aan een koeriersdienst met technische ondersteuning, zoals de levering en plaatsing van displays, het aansluiten van multimedia apparatuur, een omruiling, … Die service op maat kunnen wij u aanreiken.

 

U zoekt georganiseerd fietstransport voor groepen

Uw fietsen met grote voorzichtigheid vervoeren zonder zelf in het zadel te moeten? Ons voertuig is hiervoor perfect uitgerust. Wij voorzien zelfs ruimte voor extra bagage. Bij TLD Express kunt u terecht voor een zorgeloos fietstransport! 

 

U zoekt een talent in kleine verhuizingen …

U gaat verhuizen. Ook die kleine stukken moeten zonder brokken op hun nieuwe bestemming geraken. Dat kan perfect met onze grote vrachtwagen. TLD Movers brengt uw kleine verhuis tot een snel, professioneel en vlekkeloos einde.

 

U zoekt een verhuislift voor de verhuis naar appartement of huis met verdiepingen …

Onze liftservice brengt uw verhuis naar een hoger niveau. Tot de 8ste verdieping begeleiden we met onze ladderlift en de assistentie van één of meerdere medewerkers uw inboedel veilig naar boven. Verhuizen was nog nooit zo eenvoudig! 

 

Wij zijn voornamelijk actief in de regio rond Aalst en Ninove (Asse, Ternat, Zellik, Anderlecht, Vorst, Sint-Pieters-Leeuw, Dilbeek). Contacteer ons vandaag nog voor een offerte en vertrouw op ons voor al uw nationale en internationale express- en koerierdiensten!